Aanmelden

De aanmeldperiode voor de Zeeuwse Innovatieprijs Emergo is gesloten. Aanmelden is niet meer mogelijk. Binnenkort worden de genomineerden bekend gemaakt.

Dit jaar vindt voor de 17e keer de uitreiking van de Zeeuwse Innovatieprijs Emergo plaats. De Emergo is een prijs die ieder jaar uitgereikt wordt aan een Zeeuwse onderneming die een succesvolle innovatie heeft gerealiseerd. 

webZeeuwse Innovatieprijs Emergo 2019 uitreiking 35

Prijsuitreiking op 4 november

Uit alle aanmeldingen, worden vijf genomineerden voorgedragen voor de prijs. De prijsuitreiking, van zowel een juryprijs als een publiekprijs, vindt plaats op woensdag 4 november 2020 tijdens netwerkbeurs Contacta in Goes.webZeeuwse Innovatieprijs Emergo 2019 uitreiking 1

Nemag dubbele winnaar 2019

In 2019 won Nemag uit Zierikzee met een innovatieve grijper en ging naar huis met zowel de juryprijs als de publieksprijs.WEBZeeuwse Innovatieprijs Emergo 2019 uitreiking 37

De Zeeuwse Innovatieprijs Emergo wordt mede mogelijk gemaakt door: Provincie Zeeland, HZ University of Applied Sciences, Dockwize, Kamer van Koophandel en Contacta. Omroep Zeeland is mediapartner en verzorgt de Emergo publieksprijs.