Het laatste nieuws

Q-Aviation uit Middelburg is de winnaar van de juryprijs en Fylm uit Heinkenszand gaat naar huis met de publieksprijs van de Zeeuwse Innovatieprijs Emergo 2021. Zij mogen hun innovaties de beste van Zeeland noemen dit jaar en verslaan hiermee de andere genomineerden: MST Groep uit Meliskerke, Vervaet uit Biervliet en Meatless uit Goes.  

Door de aangescherpte maatregelen wordt de Zeeuwse Innovatieprijs Emergo op 1 december 2021 om 16:00 uur digitaal aan de winnaars uitgereikt. Twee mobiele teams zullen op locatie, onder leiding van juryvoorzitter gedeputeerde Jo-Annes de Bat en jurylid Monique Schoonen (Omroep Zeeland), zowel de jury- als de publieksprijs uitreiken aan de winnaars van de 18e editie van de Innovatieprijs Emergo.

De genomineerden voor de Zeeuwse Innovatieprijs Emergo 2021 zijn bekend: Q Aviation, Vervaet, Meatless, MST Groep en Fylm zijn de bedrijven die kans maken op de innovatieprijs.
Gedeputeerde en juryvoorzitter Jo-Annes de Bat maakte de favorieten dinsdag bekend in het radioprogramma Zeeland Komt Thuis.

HelloContainer uit Goes is de winnaar van de juryprijs en Traas Ongediertebestrijding uit ’s Gravenpolder gaat naar huis met de publieksprijs van de Zeeuwse Innovatieprijs Emergo 2020. Zij mogen zichzelf de beste Zeeuwse innovatie van 2020 noemen en verslaan hiermee de andere genomineerden: SWYCS uit Middelburg, Hydrauvision uit Schoondijke en Kobobss uit Yerseke.

De uitreiking van de Zeeuwse Innovatieprijs Emergo vindt dit jaar, in verband met de coronamaatregelen, plaats via een livestream. Deze online uitzending is op donderdag 26 november en start live om 08:15 uur via de website van de innovatieprijs. 

Heb jij het artikel over studenten van HZ die, met hun onderzoek, helpen bij het juryberaad van de Zeeuwse Innovatieprijs Emergo Emergo al gespot in Zeeland Business Magazine? 

De stembussen voor de publieksprijs van de Zeeuwse Innovatieprijs Emergo zijn geopend. 5 bedrijven strijden ook dit jaar weer om de titel van beste Zeeuwse innovatie. HelloContainer, Hydrauvision, Kobobss, SWYCS en Traas Ongediertebestrijding zijn de genomineerden van dit jaar en maken kans op de titel van ‘Beste Zeeuwse innovatie 2020’.

Op donderdag 29 oktober pitchten studenten van de opleidingen Commerciële Economie en Bedrijfskunde van HZ University of Applied Sciences hun bevindingen aan de jury van de Zeeuwse Innovatieprijs Emergo. Afgelopen weken bezochten zij in groepen de bedrijven van de genomineerden innovaties. De resultaten uit hun onderzoek worden meegenomen in de beoordeling van de jury.

5 bedrijven strijden ook dit jaar weer om de titel van beste Zeeuwse innovatie. Traas Ongediertebestrijding, Hydrauvision, Hello Container, SWYCS en Kobobss zijn de genomineerden van 2020 en maken kans op zowel de publieksprijs als de juryprijs van de Zeeuwse Innovatieprijs Emergo. 26 november is nieuwe datum van de uitreiking, waarin de winnaars van zowel de juryprijs als de publiekprijs bekend worden gemaakt.

Op 13 oktober hebben studenten van HZ University of Applied Sciences geoefend met hun pitch voor de Zeeuwse Innovatieprijs Emergo. Zij hebben afgelopen periode onderzoek gedaan naar de innovaties van de vijf genomineerde bedrijven en zijn daarmee onderdeel van de jury. 

Pagina 1 van 4