Het laatste nieuws

5 bedrijven strijden ook dit jaar weer om de titel van beste Zeeuwse innovatie. Traas Ongediertebestrijding, Hydrauvision, Hello Container, SWYCS en Kobobss zijn de genomineerden van 2020 en maken kans op zowel de publieksprijs als de juryprijs van de Zeeuwse Innovatieprijs Emergo. 26 november is nieuwe datum van de uitreiking, waarin de winnaars van zowel de juryprijs als de publiekprijs bekend worden gemaakt.

Op 13 oktober hebben studenten van HZ University of Applied Sciences geoefend met hun pitch voor de Zeeuwse Innovatieprijs Emergo. Zij hebben afgelopen periode onderzoek gedaan naar de innovaties van de vijf genomineerde bedrijven en zijn daarmee onderdeel van de jury. 

De winnaar van vorig jaar, Michel Corbeau van Nemag B.V., spreekt tijdens netwerkbijeenkomst Zeeland Business op 5 oktober.

5 bedrijven strijden ook dit jaar weer om de titel van beste Zeeuwse innovatie. Traas Ongediertebestrijding, Hydrauvision, Hello Container, SWYCS en Kobobss zijn de genomineerden van 2020 en maken kans op zowel de publieksprijs als de juryprijs van de Zeeuwse Innovatieprijs Emergo. Alle genomineerden leggen in een korte video uit wat hun innovatie inhoudt. Van 11 tot en met 26 november kan jij op één van de 5 genomineerden stemmen die kans maken op de prijs van beste Zeeuwse innovatie van 2020!

26 november is de uitreiking, waarin de winnaars van zowel de juryprijs als de publiekprijs bekend worden gemaakt.

Op dinsdag 25 augustus was de Kickoff studenten HZ University of Applied Sciences (bedrijfskunde en commerciële economie) in de Lasloods in Vlissingen. Gedeputeerde van de provincie Zeeland Jo-Annes de Bat en tevens juryvoorzitter lichtte kort toe wat de Zeeuwse Innovatieprijs Emergo inhoudt en wat van de studenten wordt verwacht. Zij gaan komende periode onderzoek doen naar de innovaties van de vijf genonimeerde bedrijven en zijn daarmee onderdeel van de jury. 

De genomineerden, Traas Ongediertebestrijding, Hydrauvision, Hello Container, SWYCS en Kobobss, maken kans om uitgeroepen te worden tot de beste innovatie van Zeeland 2020.

De genomineerden van de Zeeuwse Innovatieprijs Emergo 2020 zijn bekend: Traas Ongediertebestrijding, Hydrauvision, Hello Container, SWYCS en Kobobss maken kans op de prijs voor beste innovatie van Zeeland.

Afgelopen periode konden bedrijven in Zeeland hun innovatie aanmelden voor de Zeeuwse Innovatieprijs Emergo 2020. Die periode is nu voorbij en binnenkort worden de vijf genomineerden bekend gemaakt!

Dit jaar vindt voor de 17e keer de uitreiking van de Zeeuwse Innovatieprijs Emergo plaats. De Emergo is een prijs die ieder jaar uitgereikt wordt aan een Zeeuwse onderneming die een succesvolle innovatie heeft gerealiseerd. 

Nemag uit Zierikzee is de winnaar van zowel de juryprijs als de publieksprijs van de Zeeuwse Innovatieprijs Emergo 2019 met hun innovatieve grijper voor het laden en lossen van bulkgoederen. Het bedrijf wint hiermee van de vier andere genomineerden: RoNik Inspectioneering, H4A, Kingfish, Environmental Monitoring Systems (EMS) en mag zichzelf de beste Zeeuwse innovatie van 2019 noemen. Bekijk de foto's van de uitreiking hier.

De stembussen voor de publieksprijs van de Zeeuwse Emergo Innovatieprijs 2019 zijn geopend! Tot en met 6 november kan je stemmen op jouw favoriete innovatie.

Wie vind jij dat de publieksprijs voor de beste Zeeuwse innovatie van 2019 moet winnen? Laat je stem hier horen!

Pagina 1 van 3